Krijg voordeel als ambassadeur of partner

Ambassadeur

Als ambassadeur van Soulpath HQR-card ben jij een echte fan! Jouw eigen ervaring met de kaart is zo positief dat je deze graag met anderen in jouw vriendenkring deelt. Via een persoonlijke verkoop link die jij verspreidt via e-mail of social media kunnen vrienden en kennissen bij jou een kaart aanschaffen. Zo kunnen steeds meer mensen genieten van de voordelen die jij ook ervaart!

Wat zijn de voordelen?
Je hebt de keuze om zelf een commissie of gratis Soulpath HQR-cards te ontvangen over de verkopen die je genereert via jouw persoonlijke verkooplink en je geeft jouw vrienden een korting van 5%. Ook kun je zelf de kaart in grotere volumes aanschaffen in de webshop, welke je vervolgens kunt doorverkopen.

Hoe word ik ambassadeur?
Wanneer je een Soulpath HQR-card hebt gekocht ontvang je 1 maand na aanschaf een e-mail met de vraag of je ambassadeur wilt worden. Het is ook mogelijk om je aan te melden via onderstaand aanmeldformulier. Na registratie ontvang je een e-mail met de benodigde informatie en jouw persoonlijke verkooplink.

Partner

Een partner is iemand die de Soulpath HQR-card ook buiten zijn of haar vriendenkring promoot. Ze zijn bij voorkeur zelf ook actief in de gezondheidssector. Wanneer jij interesse hebt om jouw inspanningen verder uit te breiden en te professionaliseren kun je dit bij ons aangeven. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we vervolgens de mogelijkheden.

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Dan kijken we welke optie het beste bij je past.