Hoe HQR technologie werkt

Het water in ons lichaam gedraagt zich als een beschermend “maliënkolder”

In een natuurlijke situatie organiseren watermoleculen zich in z.g. waterclusters, en beschermen ons als een soort “maliënkolder”

Natuurlijke straling ondersteunt en versterkt het “water maliënkolder”

Wij zijn geëvolueerd onder invloed van natuurlijke kosmische, zonne- en aardstraling. Sommige van deze natuurlijke straling (frequenties), ondersteunen de beschermende waterclusteringstructuur.

EMF straling verzwakt de beschermende werking van het “water maliënkolder”

Niet natuurlijke straling afkomstig van 3G, 4G, 5G zenders, Wi-Fi, mobiele telefoons, etc., zogenaamde EMF stralers, verstoren het subtiele evenwicht van de waterclusters in ons lichaam.

Door EMF straling verliezen we onze natuurlijke bescherming, en kan het systeem uit balans raken, waardoor op den duur fysieke klachten kunnen ontstaan.

De Soulpath HQR-card versterkt, stabiliseert en herstelt de structuur van de waterclusters

De HCR-card technologie, kan deze beschermende waterclustering structuur herstellen, en de negatieve effecten van EMF straling op ons lichaam tot wel 90% remmen.
De HQR-card resoneert op een natuurlijke harmonische frequentie en ondersteunt hiermee de natuurlijke waterclustering structuur.
Het gebruik van de Soulpath HQR-card kan uitkomst bieden bij slaapstoornissen, hoofdpijn, vermoeidheid, depressieve klachten, rusteloosheid, en overige fysieke klachten met een EMF achtergrond.